Föreningen Vangoran

In English
 Hem
 Medlemskap
 Tidningen
 Medlemmar
 Turkisk Van
 Turkisk Angora
 Bilder
 Planerade kullar
 Kattungar till salu
 Avelshanar
 Stamtavlor
 Årets Turk
 Träffa katterna
 Kalender
 Vykort
 Forum
 Nyheter
 Mobilt
 Logga in

 

Årsmöte

Välkommen till Föreningen Vangorans årsmöte 2017. Vi kommer att hålla det på VK och ÄKs gemensamma utställning i Göteborg 2017-03-25. Alla medlemmar är välkomna oavsett om man ställer ut eller inte! Anmäl dig till elof@elof.com så att vi vet hur många som kommer och så att vi kan ordnaa fika (ange gärna allergier etc).


Vangoran är en förening för alla som är intresserade av kattraserna Turkisk Van och Turkisk Angora. Föreningen bildades 1986 och verkar för
bullet.gif (870 bytes) att informera om Turkisk Van och Turkisk Angora
bullet.gif (870 bytes) en sund avel på Turkisk Van och Turkisk Angora utan defekter
bullet.gif (870 bytes) tillvarata Turkisk Van och Turkisk Angora-ägarnas intressen.
Klicka på bilden för mer information
Rytorps Pride
Klicka på bilden för mer information
Aghtamar's Zoravar-Van

Vi är ca 100 medlemmar och har ett aktivt och gott samarbete inom bland annat inriktningen på aveln, kattungeförsäljning samt olika medlemsaktiviteter. Se gärna vår sida om medlemskap för mer information om hur man blir medlem. Vill Du komma i kontakt med oss över nätet hittar Du emailadresser på medlemssidan.

Så, sparka av dig skorna, fyll på kaffemuggen, klappa katten Du kanske har i knät (eller mer troligt, på skärmen eller vandrande på tangentbordet) och titta runt på våra sidor en stund, Du kommer att hitta mycket om de underbara kattraserna Turkisk Van och Turkisk Angora här!


Copyright © 1997-2016
Föreningen Vangoran
Uppdateras av Rikard Elofsson